Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

ΧΡΙΣΤΟΣ ΒΙΓΚΟΣ ΕΤΩΝ 63.ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΒΑΛΥΡΑΣ 1964-5

TOY ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΛΥΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
Απεβίωσε ο 63χρονος Βαλυραίος Χρήστος Τρ. Βίγκος που διέμενε στην Αθήνα. 
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί αύριο Κυριακή 19 Μαρτίου στις 15:00 στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Αθανασίου Βαλύρας. 
Στην τελευταία του κατοικία, στο κοιμητήριο του χωριού μας, θα τον συνοδέψουν τα αγαπημένα του πρόσωπα, η σύζυγός του Βασιλική τα παιδιά τους Τρύφωνας και Μάρία, ο αδελφός του Παναγιώτης, συγγενείς, φίλοι και δεκάδες συμπατριώτες μας.
Ο Θεός να τον αναπαύσει και να  είναι απαλό το χώμα του Άι Γιώργη που θα τον σκεπάσει. Στους οικείους του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και τους ευχόμαστε καλή δύναμη και κουράγιο να αντέξουν τον πόνο και να είναι καλά να τον θυμόνται.
Οι ζώντες συμμαθητές σου θα σε θυμούνται.
1η σειρά(από αριστερά): Μίμης Μπαλτόπουλος, Γιώργος Σταυριανόπουλος, Λάκης Μπαμπάτσικος, Λεωνίδας Μητρόπουλος, Παναγιώτης Μπάκας, Χρήστος Βίγκος, .........,  .........., Γιάννης Τζαλαβράς, Γιώργος Λιοντήρης και Τάσος Μπόβης.
2η σειρά (από αριστερά) : Λάκης Χριστάκης, Λεωνίδας Κοντοδήμος, Σταύρος Μπάκας, Αριστείδης Λιοντήρης, ... Μπαλτοπούλου, Μαρία Καρτερολιώτη, Κατίνα Λάγιου, Κατίνα Μπουρολιά, Γιώργος Τσιλίκας, Μαρίνος Μαρινόπουλος, Χρήστος Παπαγεωργίου και Θανάσης Αλιφέρης.
3η σειρά (από αριστερά) : Χρυσούλα Γαλανοπούλου, Γαρυφαλιά Περιβολάρη, Ελένη Φιλίππου, Ελένη Σταθουλοπούλου, Μαρία Φωτεινού, Αγλαϊα Σταυριανοπούλου, Αθηνά Περιβολάρη, Ντίνα Τσιάμη, Παναγούλα Καυκούλα και Ντίνα Καρύδη.
4η σειρά (γονατιστές από αριστερά)  Λευκή Μπουρίκα, Ευσταθία Μπουζαλά και Έστα Τσιάμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: