Κυριακή 14 Μαΐου 2017

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ



 Αγαπητοί  φίλοι,
 Αυτή είναι η τελευταία ανάρτηση, η τελευταία φορά που σας ζαλίζω. Οι συνθήκες είναι πλέον αρκετά δύσκολες για μένα. Ίσως και ώριμες.
 Παρατηρώ γύρω μου και αντιλαμβάνομαι:
Έξι επίπεδα διοίκησης: πρόεδρος της Δημοκρατίας, πρωθυπουργός, υπουργοί, αποκεντρωμένη, περιφερειάρχες, δήμαρχοι. Και η κοινότητα;;; το κύτταρο της δημοκρατίας;;; μάλλον θα είναι καταπλακωμένο από τις δομές εξουσίας.
 Οι βουλευτές τι αποστολή υλοποιούν; Για ποιο λογο υπάρχουν; Νομοθετούν; Μα η προπαρασκευή και ετοιμασία των νόμων γίνεται από νομοπαρασκευαστικές επιτροπές όπου οι συμμετέχοντες κομματικά φίλα προσκείμενοι πάντα αμείβονται.

 Και οι βουλευτές; Τι κάνουν οι βουλευτές;;; τι ακριβώς έργο ή υπηρεσία προσφέρουν;;;
Μάλλον αργομισθούν, προφανώς είναι ο καλύτερα καταξιωμένος κλάδος αργομισθίας στην Ελλάδα.  Περιμένουν πότε οι δικαστές θα κάνουν την κίνηση τους για αναδρομικά με εφαλτήριο τον πρόεδρο της ΕΕΤΤ ώστε μετά να πάρουν την σκυτάλη αυτοί.
 Υπάρχει ένα βουλευτής που να έχει κατάθεση μια ολοκληρωμένη/τεκμηριωμένη πρόταση για ένα έργο ή μια επένδυση;
 Πριν μερικές εβδομάδες απεστάλει ένα υπόμνημα σε πάνω από 100 πολιτικές κινήσεις και απάντησαν 2. Ο καθένας το μπαϊράκι του δηλαδή. Πάνω από 350 πολίτικές κινήσεις φλερτάρουν ως επίδοξοι σωτήρες ενός βιασμένου σώματος, της Ελλάδας. Άμα δεν θέλεις ή δεν μπορείς να συνεργαστείς, τότε, τι σωτήρας είσαι;;;
 Οι συνταξιούχοι γκρινιάζουν, οι νέοι γκρινιάζουν, οι εργαζόμενοι γκρινιάζουν, οι άνεργοι γκρινιάζουν αλλά ελάχιστοι έχουν κατανοήσει τι πρέπει να γίνει και ελαχιστότατοι είναι πρόθυμοι να παλέψουν.
 Οι υπόλοιποι περιμένουν τον επόμενο παραμυθατζή, αυτόν που θα τους υποσχεθεί την γη της επαγγελίας, με αναπαυτικές πολυθρόνες, έτοιμο φραπέ και παχυλούς μισθούς.
 Ένα κατεστραμμένο οικονομικά έθνος ξαναστείνεται, ένα κατεστραμμένο ηθικά και συνειδησιακά έθνος δύσκολα ξανακτίζεται. Τα θεμέλια έχουν υποστεί βαριές κακώσεις και βλάβες.
 Και οι πνευματικοί ηγέτες;;; τα φωτισμένα μυαλά;;; η Ακαδημία Αθηνών;;; που είναι όλοι αυτοί;;; μάλλον βολεμένοι. Φωνάζει ο Γιανναράς αλλά μεγάλωσε και η φωνή του δεν φτάνει και πολύ μακριά.
 Και οι φωτισμένοι ιερείς;;; οι πνευματικοί ηγέτες της Ορθοδοξίας;;; υπάρχουν;;;
 Απέναντι, οι γείτονες, αποκτούν βαλλιστικούς πυραύλους με στόχο να καλύπτει τα 1000 χιλιόμετρα σε ακτίνα δράσης και μέχρι το 2025 να καλύπτουν τις εξοπλιστικές τους ανάγκες με την δική τους αμυντική βιομηχανία κατά 100%. Τεθωρακισμένα, φρεγάτες, πύραυλοι, αεροπλάνα, ίσως και πυρηνικά.
Στην Ελλάδα μας, οι πολιτικοί και οι ακόλουθοι τους διαγωνίζονται ποιος θα φτιάξει το καλύτερο κομματικό κράτος και με τις πολιτικές τους κάνουν τους έλληνες τεμπέληδες ή τους διώχνουν και τους αντικαθιστούν με εισαγόμενους αλλόθρησκους. Παράλληλα καταστρέφουν τον παραγωγικό ιστό.
 Σε 4-5 δεκαετίες ο πληθυσμός θα έχει αλλοιωθεί, το επίπεδο άμυνας θα είναι εικονικό, νησιά και Θράκη θα πέσουν χωρίς να πέσει τουφεκιά και η Ελλάδα θα είναι ένα χανουμάκι στο περιφερειακό χαρέμι της Άγκυρας κάνοντας ευτυχισμένους τους λάτρεις του τρίτου φύλου.
 Στο χρονικό διάστημα 2000-2015 είχαμε λογο τροχαίων 22.397 νεκρούς και 32.555 ανάπηρους. Το δε  οικονομικό κόστος, πάνω από 81 δις. Αν προσθέσουμε τις γεννήσεις που χάθηκαν από αυτούς, τα νέα παιδιά που μετανάστευσαν εις τας Ευρώπας και την αδυναμία πολλών απομεινάντων εις την Ελλάδα να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά, τότε μιλάμε για γενοκτονία.
 Αν στα 81 δις προσθέσουμε τα χρήματα για τις συντάξεις (15 έτη χ 30 δις ανά έτος = 450 δις) τότε έχουμε ένα σύνολο 531 δισεκατομμύρια ευρώ. ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ.
 Μια γενοκτονία νομιμοποιημένη, καθώς πραγματοποιείτε – υλοποιείτε από δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις, από την ψήφο μας δηλαδή, από εμάς.
 Και η πλειονότητα περιμένει τον σωτήρα, τον από μηχανής θεό που θα ανοίξει τις κάνουλες και το χρήμα θα αρχίσει να ρέει και πάλι. Έναν νέο λαϊκιστή που θα υποσχεθεί κρεμαστούς κήπους. Υπάρχει καμιά κάνουλα που βγάζει χρήμα ή κάποιο θησαυροφυλάκιο τύπου Σκρουτζ δικά μας και δεν μας αφήνουν να τα ανοίξουμε;;;
 
Αν υπάρχει ελπίδα και λύση, αυτή είναι μια και μόνη.
  ΙΔΡΥΜΑ ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ: Η Μία και Μόνη Λύση

Δεν υπάρχουν σχόλια: